ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Murat Kara Ortaokulu

DENEMENİN YILDIZLARI

Okulumuzda  sınava girecek olan 8.sınıf öğrencilerimizin kendilerini sınava her anlamıyla hazır hissedebilmeleri amacıyla gerçekleştirdiğimiz kazanım değerlendirme sınavına bir yenisini daha ekledik.

Yaptığımız kazanım değerlendirme sınavı sonucunda öğrencilerin sınava yönelik hazırbulunuşluğunu geliştirerek başarılarını artırmayı hedefliyoruz.

Denemelerimizin sonucunda öğrencilerimiz hem eksiklerini fark ediyor hem de sınav atmosferini sınav öncesinde tadarak sınava kendilerine güvenerek girme şansını elde ediyorlar.

Nisan ayı ilk üçe giren öğrencilerimiz :

8-A sınıfından Tuana Elif Daşdan birinci,8-C sınıfından Semanur Soylu ikinci,8-B sınıfından Adem Eren Eskinaz ise üçüncü olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 30.04.2024 - Güncelleme: 30.04.2024 09:34 - Görüntülenme: 47